Een ongekend stijlvolle, stoere inrichting met Indeco Design

Op zoek naar buitengewone stijl?

Ben je op zoek naar unieke items om je huis stijlvol mee in te richten? Dan mag je deze shop absoluut niet missen: www.indecodesign.nl . Stuk voor stuk gave artikelen. Indeco Design gebruikt natuurlijke materialen en creƫert daarmee stoere meubels en woonaccessoires. In de shop vind je bijzondere producten die de aandacht trekken.

Een stijl die niet te vergelijken is

Indeco Bijzet tafelEigenlijk kun je deze stijl niet vergelijken. Indeco Design gebruikt veel hout zoals in een Scandinavische of romantische stijl, maar maakt er vervolgens een product met een andere uitstraling van. Door de materiaalkeuze dekt ook de term industrialistisch niet de lading. ‘Stoer’ is een goede omschrijving voor de stijl.

De mooiste meubelwinkel

Bij Indeco Designvind je alles wat je hartje begeert om je huis om te toveren in een paradijs. Je huis is jouw thuis en bovendien een plek die moet uitstralen wie jij bent. Indeco Design meubels zijn robuust, de woonaccessoires mogen gezien worden en verdienen bovendien de ruimte.

Het assortiment van Indeco Design

In de meubelwinkel kan je terecht voor meubels, woonaccessoires en artikelen voor tuin en terras.

Meubels

Indeco Design meubels hebben karakter. In deze categorie vind je veel hout en stof, gecombineerd met ferme final touches van bijvoorbeeld metaal. Meubels die uitnodigen om gebruikt te worden. Een greep uit het assortiment:

  • Bijzettafels
  • Krukjes
  • TV meubels
  • Schoenenrek
  • Poef

Woonaccessoires

Meubels nemen veel ruimte in beslag in je huis. Je zou verwachten dat ze daarom de toon zetten voor je stijl, maar woonaccessoires spelen een belangrijkere rol dan je denkt. Accessoires kunnen je inrichting maken of kraken. Zo kan alle aandacht in de buurt van een bijzettafel gaan naar de theelichthouder die erop staat. Zorg ervoor dat je meubels en woonaccessoires op elkaar aansluiten. Indeco Design heeft een prachtig assortiment waarmee je keuze genoeg hebt om de puntjes op de i te zitten in je huis. Met plantenbakken van hout en bijzondere spiegels bijvoorbeeld. En vergeet vooral de verlichting niet!

Voor buiten

Ook voor buiten kan je terecht bij Indeco Design. Bijzondere solar buitenverlichting, tafels en bijzettafels maken van jouw tuin een prachtige plek. Door de keuze voor hout als materiaal passen de items perfect in hun omgeving.