Groentesap gemaakt met een slowjuicer

Buiten Nederland is slowjuice al een bekend begrip maar in Nederland nog niet. Sterren zoals Madonna zijn groot gebruiker en kennen inmiddels de heilzame werking van slowjuice.  Het sap gemaakt met een slowjuicer uit groente levert zo verschrikkelijk veel voedingsstoffen op, daar kan je niet tegenop eten en ook een sapcentrifuge geeft je niet zoveel voeding.

Een kilo groente drinken…

Wij persen uit een kilo groente een flesje slowjuice. Zo’n flesje is niet alleen enorm gezond maar ook nog eens lekker. Voorheen hadden groentesappen een beetje een smakeloos imago maar onze slowjuice groentesappen zijn erg voedzaam en lekker. Eigenlijk is het een cadeautje voor je lichaam.


Nooit meer pillen

Om het gebrek aan vitaminen en voedingstoffen te compenseren hebben veel farmaceuten vitaminepreparaten op de markt gebracht. Duur en vies. En veel minder gezond dan een flesje Frecious. Een flesje Frecious geeft je lichaam elke dag wat het nodig heeft en meer. En het is ook nog erg lekker.

Plas ik de vitaminen er niet gewoon uit?

Je hoort wel eens dat je het te veel aan vitaminen gewoon uit plast. Dat is inderdaad zo als je vitaminepreparaten inneemt, want deze zijn kunstmatig.  Je lichaam herkent de stoffen niet en moet erg hard werken om ze af te breken en op te nemen als nuttige stoffen. Hoe anders is dat met groentesap. We eten eigenlijk al zo lang als we bestaan groente. Pas de laatste jaren is ons voedingspatroon veranderd, waardoor we te weinig goede stoffen binnen krijgen.

Hoe maak ik optimaal gebruik van groentesap?

Als je een flesje groentesap van 100 ml drinkt is dat eigenlijk al voldoende. Het beste drink je er tegelijk ook een glaasje water bij en drink je het aan het begin van de dag. Dan heb je er de hele dag profijt van. Overdag drink je dan wel nog minimaal 2,5 liter water. Dat heeft je lichaam altijd nodig, maar nu helemaal.