Hoge kwaliteit houten speelgoed voor scherpe prijs

Houten speelgoed is het allerleukste cadeau om aan een van uw kinderen te geven. Misschien kunt u het nog uit uw eigen kindertijd herinneren wat voor een feest het was als u houten speelgoed kreeg van uw ouders. Doordat wij bij Duketoys zelf het speelgoed importeren kunnen wij u maar liefst veertig procent korting geven. Daarbij krijgt u van ons de garantie dat het houten speelgoed dat wij leveren mooi en betrouwbaar is. Wanneer er, om wat voor reden dan ook, iets mankeert  aan het speelgoed heeft u dertig dagen om het terug te sturen. U krijgt dan van ons direct uw geld terug.

Houten speelgoed gaat jaren mee

In tegenstelling tot speelgoed van plastic, is het houten speelgoed dat wij leveren slijtvast en gaat daarom vele jaren mee. Hierdoor kunnen uw kinderen jarenlang plezier hebben van bijvoorbeeld een houten hobbelpaard. Al het speelgoed dat wij in ons assortiment hebben is gemaakt van de beste materialen en voldoen daarnaast vanzelfsprekend aan alle wettelijk vastgelegde speelgoed normen. U kunt er dus van uit gaan dat het speelgoed veilig is en jaren lang mee gaat. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek daar ons grote assortiment!

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen drie werkdagen

Het houten speelgoed is via onze website www.duketoys.nl eenvoudig te bestellen. Na de bestelling geven wij u de garantie dat u het speelgoed binnen drie werkdagen binnen hebt. Wij vragen u eenmalige verzendkosten te betalen van zes euro vijfentwintig. Deze verzendkosten staan vast. Dus als u veel houten speelgoed bestelt, worden de verzendkosten niet hoger. Ook de grote of het gewicht van het bestelde speelgoed heeft geen invloed op de verzendkosten. Het is altijd zes euro vijfentwintig. Bij Duketoys weet u waar u aan toe bent!