Wat is een PRP vampire facelift?

De nieuwste schoonheidstrend

Wellicht herinner jij je nog die aflevering van Kourtney and Kim Take Miami waarin Kim het nieuwste schoonheidsgeheim van het moment uit ging proberen: de PRP vampire facelift. Kim was degene die treatment op de kaart gezet heeft, en in de loop der jaren kozen steeds meer mensen ervoor om hun huid op deze unieke manier te laten verjongen. Maar hoe werkt zo’n PRP vampire facelift eigenlijk? In dit blog vertellen we er alles over!

PRP vampire facelift

Een PRP (Platelet Rich Plasma) vampire facelift is een unieke schoonheidsbehandeling waarbij je rimpels opgevuld worden met je eigen bloedplasma. Dit plasma bevat van nature belangrijke groeifactoren. Omdat bij de PRP vampire facelift je eigen bloed gebruikt wordt is het een stuk veiliger dan het inspuiten van chemische middelen als botox. Voor de behandeling worden er eerst 2 a 3 buisjes bloed afgenomen. Dit wordt gecentrifugeerd waardoor de bloedplaatjes die de groeifactoren bevatten gescheiden worden van de rode bloedlichaampjes. Het bloedplasma met de grote hoeveelheid bloedplaatjes wordt tijdens de behandeling gebruikt. De huid wordt ingesmeerd met een verdovende crème, en vervolgens worden de bloedplaatjes met een dunne spuit geïnjecteerd.

Geef je huid een boost

De foto’s van een bebloede Kim Kardashian die na de behandeling op social media geplaatst werden? Ze zijn allemaal zeer overdreven. Bij een behandeling is er namelijk geen druppeltje bloed te zien (behalve natuurlijk in de twee buisjes die vooraf afgenomen worden). De naam vampire facelift wordt vooral gebruikt omdat het een stuk interessanter klinkt dan PRP. Het resultaat van de behandeling is echter nog interessanter: fijne lijntjes en rimpels verfijnen of verdwijnen zelfs helemaal, kaalheid en haaruitval worden voorkomen, een zonbeschadigde huid wordt behandelt, donkere kringen onder de ogen vervagen en de PRP vampire facelift heeft verder nog veel meer positieve effecten. Het lijkt er dus op dat Kim echt een goede schoonheidsoplossing aan het licht gebracht heeft!

Afspraak in een kliniek

Maak je de keuze om een afspraak te maken voor een PRP vampire facelift, dan zal de volledige behandeling eerst met u doorgenomen worden. Je kunt dan ook vragen stellen aan een specialist. Ga je overal mee akkoord, dan vul je een intakeformulier in wat beoordeeld wordt door een arts. Als deze de behandeling ook goedkeurt, dan maak je een afspraak voor de daadwerkelijke behandeling. Ook eventuele nabehandelingen of controles kun je vervolgens inplannen.

Vind een betrouwbare kliniek

Wil jij je huid ook laten stralen met een PRP vampire facelift? Ga dan op zoek naar een betrouwbare kliniek die deze behandeling uit kan voeren. Bekijk altijd de reviews van de huidkliniek en kies voor een organisatie met tevreden klanten. Zo weet je dat jij je PRP vampire facelift uit laat voeren door een betrouwbare specialist!