3 tips voor originele kerstpakketten

Jouw originele kerstpakket

Voor ondernemers wordt het wel weer tijd om na te denken over een leuk kerstpakket. Want zomaar een cadeaubon geven, dat kan echt niet meer. Een kerstpakket is tegenwoordig een echt origineel cadeau? Maar hoe stel je dat samen? Onze tip is om te kiezen voor de originele kerstpakketten van World Wide Gifts. Andere tips voor een origineel kerstpakket zijn.

1. Afgestemd op jouw bedrijf

Het leukste, en meest originele, is natuurlijk om het kerstpakket ook echt af te stemmen op jouw bedrijf. Dat kan op meerdere manieren. Zo kun je kiezen voor een pakket in de bedrijfskleuren. Maar je kunt ook je logo op de producten in het pakket laten drukken. Andere manieren om de identiteit van jouw bedrijf uit te stralen, is door de inhoud erop af te stemmen. Zijn jullie bijvoorbeeld gericht op gezondheid, stel dan een sportief pakket samen. Als technisch bedrijf kun je er misschien wel een handige gadget in doen.

2. Origineel eet- en drinkpakket

Het eet- en drinkpakket doet het al ontzettend lang erg goed als kerstpakket. Maar erg origineel is het niet meer. Geef er daarom een originele twist aan, door te kiezen voor een handige eet- of drinkgadget, en combineer deze gadget met lekkernijen die je ervoor kunt gebruiken. Voorbeeld: een pizzarette met de lekkerste ingrediënten om zelf pizza’s te maken. Of een super-de-luxe smoothiemaker met gezonde ingrediënten en een receptenboek. Net als het ouderwetse eet- en drinkpakket valt het ongetwijfeld in de smaak, maar dit keer heeft het een originele twist!

3. Ga voor de laatste trends

Lijken bovenstaande suggesties echt niets voor jouw bedrijf, en lukt het maar niet om een origineel kerstpakket samen te stellen? Geen zorgen, je kunt altijd nog terugvallen op de laatste trends op het gebied van kerstpakketten. Nu zijn dat het duurzame en groene kerstpakket, het Scandinavisch kerstpakket, en ook het kerstpakket van Rituals doet het nog altijd heel goed. Wanneer je ervoor kiest om de trends te volgen, sla je de plank eigenlijk nooit mis.

Kun je wel wat hulp gebruiken om een leuk origineel kerstpakket samen te stellen? Neem dan contact met ons op!