Topsnelheid triomfeert

De beste motoren

De perfecte rijbeleving. Dat streeft het merk Triumph na. En dat lukt ze al ontzettend lang zeer goed. Dit Engelse bedrijf heeft al meer dan 100 jaar geschiedenis achter zich. En is nog altijd een particulier, zelfstandig bedrijf. De motoren van Triumph worden ontworpen en gemaakt in een eigen fabriek in Hinckley. Maar gelukkig hoeft u niet helemaal naar Engeland voor zo’n sterk staaltje motor. In Nederland zit namelijk een officiële Triumph dealer: Triumph Only. Lees in dit blog meer over deze prachtige klassieke motoren. En over de voordelen van de Nederlandse dealer. Lees snel verder!

Allerhande motoren

Graag lichten wij even de grote voordelen van Triumph Only uit. Omdat dit bedrijf een exclusieve dealer is in Triumph motoren, weet u zeker te maken te hebben met echte liefhebbers. Zij delen de passie voor Triumph motoren met u. Het grote voordeel van deze dealer, is dat u er voor elk type motor terecht kunt. Triumph heeft haar motoren ondergebracht in zes typen. We hebben het over de volgende soorten: Adventure, Classics, Cruisers, Roadsters, Supersports en Touring. Of u nou graag sportief rijdt of liever recreatief: Triumph heeft er de ideale motor voor. Dealer Triumph Only, gevestigd in Hoofddorp, is hier ook sterk van overtuigd. Triumph Only biedt dan ook alle varianten aan. Houdt u van het Supersports type? Kies dan de snelle en strakke Daytona 675 R. Bent u een echte liefhebbers van echte Classics? Dan is de Bonneville perfect voor u. Voor het heerlijke cruisen is het de moeite waard een proefritje aan te vragen op de Americana, Speedmaster of een Thunderbird. Kortom, voor ieder wat wils!

De mooiste records

Nog even terug naar het prachtige merk Triumph. Het is namelijk niet alleen een topmerk voor motoren op de weg. Het dingt namelijk ook regelmatig mee naar snelheidsrecords.
Triumph heeft al een rijke historie met het breken van het snelheidsrecords. Het merk was niet voor niks houder van de ‘World’s Fastest Motorcycle’ titel tussen 1955 en 1970. Deze ritten worden overigens niet met een ‘gewone’ motor gereden. Nee, hiervoor gebruiken ze de Triumph Infor Rocket Streamliner. Dit is een carbon/kevlar monocoque-constructie met twee Triumph Rocket III motoren. Beide zijn voorzien van een turbo om een gecombineerde 1000 pk bij 9000 toeren per minuut te kunnen produceren. Deze unieke motorfiets is een kleine acht meter lang, ruim 60 centimeter breed en bijna 1 meter hoog. De snelheden die tot dusver gehaald zijn liggen boven de 600 kilometer per uur. Iemand zin in een ritje?

Voordelen van dealer Triumph Only

U begrijpt, dit snelle merk is van alle markten thuis. Interesse in zo’n motor? Hierbij nog enkele voordelen van de Nederlandse dealer van deze pracht motoren:

  • Ruime showroom
  • Grote werkplaats
  • Veel occasions
  • Leuke kleding- en accessoirecollectie
  • Enorme passie voor Triumph

Kies voor klasse

Kortom, bent u op zoek naar een mooie en lekkere Triumph motor? Breng dan een bezoek aan  Triumph dealer Triumph Only in Hoofddorp.