Samenkomen en lekkere cocktails drinken tijdens een privéfeest

Maatregelen opgeheven? Tijd voor een feest!

Door de coronamaatregelen moeten we al enige tijd thuis blijven. Thuis werken, niet met meer dan 3 mensen samen komen en ook een avondje lekker eten of drinken in een horecagelegenheid zit er ook niet meer in. Kun jij, net als wij, ook niet wachten tot dat wel weer kan? Je kunt nu alvast beginnen met ideeën bedenken voor wat je wilt doen wanneer de horecagelegenheden wel weer open gaan. Geef bijvoorbeeld een privéfeest met unieke cocktails. Wij vertellen er meer over.

Privéfeest organiseren

Door het coronavirus lijkt het er niet op dat we binnenkort met veel mensen samen mogen komen. Een groot feest zit er dus voorlopig zeker nog niet in. Maar ook met minder mensen kan je gezellig samenkomen, op een veilige manier. Zo zijn er veel horecagelegenheden die het mogelijk willen maken om een privéfeest te organiseren, mits dat door de overheid weer toegestaan is. Dit gebeurt dan met minder mensen en de horecagelegenheid zorgt ervoor dat de anderhalve meter afstand aangehouden kan worden.

Privéfeest met unieke cocktails

Geef je privéfeest een unieke twist! Wij kwamen in Amsterdam deze cocktailbar tegen met de leukste (en lekkerste) oer-hollandse cocktails. Zo worden er bijvoorbeeld de volgende cocktails geserveerd:

  • Ginnegapper (G&T)
  • Rauwdouwer (Dark & Stormy)
  • Habbelebabs (Pornstar Martini)
  • Gleuvenrijder (Espresso Martini)
  • Graftak (Old Fashioned)

En nog veel meer heerlijke cocktails met een unieke Hollandse twist. Je kunt er midden in Amsterdam van genieten. Wanneer de horecagelegenheden weer mensen toe mogen laten, kun je hier een privéfeest met lekkere cocktails organiseren.

Wat is het leukste privéfeest waar jij ooit geweest bent? Neem contact op via het formulier hier op de site en laat het ons weten!