Dit zijn de nieuwe woontrends voor 2021

Geef je woning een make-over

Het is alweer bijna zo ver, tijd voor het nieuwe jaar! Ben jij ook van plan om je woning een make-over te geven, om zo lekker fris 2021 in te gaan? In dit blog vertellen we alles over de laatste woontrends van het moment, van de kleur van het jaar tot unieke wandbekleding.

Welke kleuren mogen gezien worden?

Laten we beginnen met wat door veel mensen gezien wordt als het meest belangrijke element wanneer ze hun woning een make-over geven: de kleur. Elk jaar maakt Flexa de kleur van het jaar bekend. De kleur van het jaar van 2021 is genaamd Brave Ground. Het is een naturel, neutrale bruintint. Het is een perfecte basis voor elk interieur. Qua accent is donkerblauw weer helemaal terug. In meubels, op muren en in accessoires zul je het weer helemaal terugzien.

Haal de natuur naar binnen

In 2021 staat de natuurlijk centraal. En dan hebben we het niet alleen over meubelstukken en accessoires die duurzaam geproduceerd zijn. Houten meubelstukken zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vooral licht hout is erg trendy omdat het perfect bij het Scandinavisch interieur past. Kies ook voor accessoires van bijvoorbeeld touw en riet, en vergeet zeker niet om een aantal mooie planten in je woning neer te zetten om het helemaal af te maken.

Je ‘statement piece’

Ten slotte mag een zogenaamd ‘statement piece’ zeker niet ontbreken uit je woning. Onze tip is om van je muur het statement piece te maken. Dat kan met unieke wandbekleding zoals mozaïek stenen of wall cladding van steen of hout. Dit geeft je woning niet alleen een unieke, moderne uitstraling, maar het past ook nog eens helemaal binnen de natuur trend. Het is de ultieme manier om buiten naar binnen te halen.

Wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van wonen, of heb je zelf nog een tip? Neem dan contact met ons op! Wij horen graag van je!