Zo organiseer je een romantische avond thuis

Echte liefde gaat door de maag

De overheid roept op om zo veel mogelijk binnen te blijven om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan. En dat nu al enkele maanden… Geen wonder dus dat het tussen jou en je partner na al die tijd niet meer altijd even gezellig is. En nu de restaurants en terrassen weer gesloten zijn, lijkt het er ook niet op dat jullie er even samen tussenuit kunnen om te ontsnappen aan de stress. Daarom geven wij je in dit blog handige tips om er thuis een romantische avond van te maken, even ‘weg’ van alle sleur. Doe de kaarsjes aan thuis, haal die heerlijk authentieke Italiaanse ingrediënten in huis en kook een luxe diner, en geniet ‘s avonds samen op de bank van een borreltje.

Een romantische sfeer

Een romantische avond samen begint natuurlijk met de juiste sfeer in huis. Ga ‘all out’ voor deze speciale avond. Dek netjes de tafel, steek romantische kaarsjes aan, of verras je partner zelfs met een mooie bos bloemen. Die kun je gewoon online bestellen, zodat je de deur niet meer uit hoeft. Onze tip: zet op deze avond allebei je telefoon uit. Even geen appjes van vrienden of telefoontjes van collega’s om te vragen of je toch nog even tijd hebt om iets te controleren, deze avond is helemaal van jullie.

Authentieke Italiaanse gerechten

Een romantische avond is natuurlijk niet compleet zonder heerlijk diner. Een Italiaans gerecht is altijd een goede keuze: vaak eenvoudig te maken maar zeker niet minder lekker! Kies voor deze speciale avond niet voor de ‘standaard’ ingrediënten uit de supermarkt, maar kies voor echt authentiek Italiaans. Ook hiervoor hoef je de deur niet meer uit. In deze webshop bestel je de lekkerste ingrediënten zomaar uit Italië. Je hoeft geen beslissingen te maken in de supermarkt voor welke soort saus je kiest, en je hoeft ook niet meer te sleuren met zware boodschappentassen, want alles wordt gewoon bij je thuis bezorgd.

Wat zoets erbij

Dan is het tijd om uit te buiken, op de bank met een heerlijk borreltje en nog wat zoets na. Het Italiaanse gerecht kun je het beste combineren met, natuurlijk, Limoncello. Wist je dat de lekkerste Limoncello ter wereld gewoon in een Nederlandse webshop te koop is? Zij laten het drankje in Italië op authentieke manier maken, en halen het vervolgens naar Nederland waar jij ervan kunt genieten. Dit maak je helemaal af met lekkere bonbons of truffels. Smakelijk eten!

Heb jij nog tips voor een romantische avond samen thuis? Laat het me weten door contact op te nemen!